MANDLJI

Na posestvu smo zasadili 600 mandljevcev, sicer nenavadno in netipično za Istro, vendar smo s pomočjo strokovnjakov ugotovili, da so pogoji za njihovo zdravo rast odlični. Zdravilne lastnosti mandlja so poznali že 3000 let pr.n.št. Mandlji so super živilo, bogat vir kalcija, fosforja, magnezija, železa, beljakovin, vitaminov B in E, zmanjšujejo slabi holesterol, pomagajo pri izgubi teže in še mnogo več. Ker v lupini ohranjajo svežino in pozitivne lastnosti, smo se odločili, da vam jih ponudimo neoluščene.

MARMELADE

Na posestvu Monte Rosso se bohotita nasada 2.000 češenj in 600 fig. Prve češnje obiramo v maju, junija pa jim že sledijo prve fige. Najlepše in najslajše je, ko v toplih sončnih žarkih zgodnjega poletja utrgamo sladke in sočne plodove našega posestva. Ker je tudi zima čas, da uživamo v sladkostih narave, smo za vas pripravili dve marmeladi, češnjevo in figovo.

ČEŠNJEVA MARMELADA
pripravljena iz svežih češenj (sadni delež min. 60%), sladkorja, želirnega sredstva (jabolčni pektin), citronske kisline, askorbinske kisline (C-vitamin).

FIGOVA MARMELADA
Pripravljena iz svežih fig (sadni delež min. 70%), sladkorja, želirnega sredstva (jabolčni pektin), citronske kisline, askorbinske kisline (C-vitamin).

Monterosso d.o.o.
Poljska pot 4, 1000 Ljubljana

+386 41 384 544
prodaja@monterosso.si

+386 41 384 544
prodaja@monterosso.si

© Monte Rosso 2018 | Vse pravice pridržane | Izdelava spletnih strani: www.splet99.net